Кралица Мода

kralicamoda.bgОнлайн магазина за дрехи Кралица Мода предлага най-актуалните модни колекции за жени, мъже и деца, както и селектирани продукти за дома и свободното време чрез своите основни и специализирани каталози и онлайн магазин. Колекциите от дрехи са създадени и подбрани в отговор на търсенето и предпочитанията на клиентите, когато те купуват за себе си, семейството или дома. Кралица Мода залага на голямата гама от стилове и концепции, сред които има отделни колекции за бременни жени и богат асортимент от размери. Верни на идеологията си да задоволява желанията и нуждите на широк кръг от потребители, онлайн магазина Кралица Мода предлага дрехи с размери, значително по-големи от стандартните.

В каталозите и онлайн магазина на Кралица Мода намират място вече утвърдени марки като Roxy, Naf naf, Esprit, Puma, Nike, Levi’s, Le Coq Sportif, Adidas, Asics, Timberland и O’Neill.

Благодарение на винаги атрактивните си колекции, ниски цени и удобната система за разплащане и доставки, онлайн магазина на Кралица Мода продължава да печели нови и нови клиенти.